Welkom Profiel Producten
Opdrachten Partners in producten Publicaties
Inspiratie
Producten Trainingen creatief denken

Creatief denken gaat over het doorbreken van denkpatronen, oorspronkelijk denken en problemen oplossen. Over geïnspireerd zijn, teamspirit, het toeval ontdekken en kansen zien. Creatief denken is ruimte creëren voor ideeën door systematisch te werk te gaan of vanuit een open script te ontdekken. Ateliers voor Vernieuwing geeft incompany trainingen creatief denken. Voorbeelden hiervan kun je lezen bij de voorbeelden van onze opdrachten. Voor het COCD geeft Petra Kalden trainingen vanuit open inschrijving.

Incompany trainingenAteliers voor Vernieuwing biedt organisaties trainingen creatief denken op maat. Deze kunnen bijvoorbeeld plaatsvinden in het kader van een kwaliteitstraject, teambuilding, een start-up voor een project of het vergroten van het innovatief vermogen in de organisatie. Samen met de klant bespreken we de doelstellingen van de training. Op basis daarvan stelt Ateliers voor Vernieuwing een trainingsprogramma op.

Ontdek hier een aantal mogelijkheden

Creatief denken leren toepassenDe kunst van het faciliteren van creatieve denksessiesMeesterschap in het faciliteren van creatieprocessen